Kraanbaan Rail lassen

Het lassen van kraanbanen is een cruciale stap bij het creëren van veilige, stabiele en duurzame kraanbaan systemen. Het lasproces begint met het nauwkeurig positioneren van de rails, zodat ze perfect uitgelijnd zijn. Vervolgens worden de rails aan elkaar gelast om een naadloze en stevige structuur te vormen.

Tijdens het lassen is precisie van essentieel belang om ervoor te zorgen dat de kraanbaan bestand is tegen de zware belastingen die hij zal dragen. Dit laswerk vereist hoogwaardige lasapparatuur en gekwalificeerde lassers met expertise in staalconstructie. Samen met zusterbedrijf Kraan en Baan Techniek is Almar Railinfra gespecialiseerd in het lassen van kraanbaanrails. Hierbij worden voornamelijk gebruik gemaakt van de volgende lasprocessen:

Na voltooiing van het lassen worden de kraanbanen zorgvuldig geïnspecteerd. Correct gelaste kraanbanen garanderen veilige en efficiënte werkomgevingen, wat essentieel is in tal van industriële en bouwomgevingen.

Bij Almar Railinfra beschikken we over de kennis, kunde, certificeringen en het materiaal om in alle mogelijke scenario’s de kraanbaan te lassen. Zowel lassen op hoogte als op de grond vormt geen probleem.

Neem contact op