Raillasaanhanger

Geavanceerde wagens

Almar Railinfra beschik over een 7-tal lasaanhangers waarmee de werkzaamheden uitgevoerd worden. Lasaanhangers in het spoor, ook wel bekend als laswagens, zijn speciaal ontworpen voertuigen die een essentiële rol spelen in het spoorwegonderhoud en de spoorwegbouw. Deze technologisch geavanceerde wagens zijn ontwikkeld om laswerkzaamheden aan de rails uit te voeren, waarbij ze bijdragen aan de veiligheid en efficiëntie van het laswerk.

Al onze lasaanhangers in het spoor zijn uitgerust met geavanceerde lasapparatuur en gereedschappen, waarmee zowel thermietlassen en bekistlassen gemaakt kunnen worden. Daarnaast zijn ze inzetbaar bij oplasdiensten.

Een aantal van onze lasaanhangers is voorzien van stage V motoren waarmee ze voldoen aan de strengste milieunormen. Bovendien zijn de lasaanhangers uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen en brandblusapparatuur, om de veiligheid van de lassers te waarborgen tijdens het lasproces.

Gecertificeerd personeel

Daarnaast beschikt Almar Railinfra over een groot aantal gecertificeerde gereedschapsmachinisten die bevoegd zijn de lasaanhanger te besturen en in- en uit te zetten.

Neem contact op