Bekistlassen

Specialist in bekistlassen

Naast Thermietlassen en Oplassen is Almar gespecialiseerd in bekistlaswerkzaamheden.

Bij Almar Railinfra begrijpen we als geen ander de cruciale rol die bekistlassen spelen in de aanleg en onderhoud van, kraanbanen, metrosporen en tramsporen. Als toonaangevend bedrijf in de railinfrastructuursector hebben we een rijke geschiedenis van expertise en innovatie op het gebied van bekistlassen. Wij zijn trots om u te ontzorgen van hoogwaardige diensten en oplossingen op maat voor al uw bekistlas werkzaamheden.

Wat is bekistlassen?

Bekistlassen is een gespecialiseerde lasmethode die wordt gebruikt in de spoorsector voor het verbinden van spoorwegrails of kraanbaanrails. Het proces omvat het maken van bekistingslassen, waarbij twee spoorstaven aan elkaar worden gelast met behulp van geavanceerde lasapparatuur en elektrodes. Dit creëert een naadloze en sterke verbinding tussen de rails.

Bekistlassen kraanbaan

Met onze zusteronderneming Kraan en Baan Techniek zijn we gespecialiseerd in het bouwen, vernieuwen en onderhouden van ieder type kraanbaan. Door de nauwe samenwerking tussen Almar Railinfra en Kraan en Baan Techniek hebben we als aannemer alle vereiste kennis in huis voor het volledige ontzorgen op alle kraanbaan werkzaamheden. Of het nu gaat om bekistlassen van de kraanbaan, of het volledige proces.

Almar Railinfra

We denken graag met uw project mee, of het nu gaat om bekistlassenlassen in een kraanbaan rails,  metrospoor of tramspoor, bij Almar Railinfra beschikken we over de ervaring, kennis en het materiaal om uw spoorlas project succesvol af te ronden.

Maak een afspraak